Caribbean Stud Poker

Dacă știți elementele de bază ale Five-Card Stud Poker, atunci puteți juca lejer și la masa Caribbean Stud Poker. Doar amintiți-vă că jucați împotriva Dealerului, nu împotriva celorlalți jucători.

Toți jucătorii pariază și apoi primesc câte 5 cărți, la fel și casa. În momentul când toți jucătorii au primit cărțile, aceștia se pot uita la ele și pot decide dacă merg mai departe sau nu. Dacă un jucator se hotărește să continue, trebuie să pună cărțile cu fața în jos pe masă și să pună pariurile peste aceste cărți. Pariul este întodeauna dublu decât banii depuși prima dată. Dacă un jucător nu dorește să joace, atunci cărțile sunt puse cu fața în jos lângă pariu. Cărțile vor fi luate odată cu banii depuși la început. În momentul în care toată lumea a pariat sau s-a retras, își va întoarce cărțile pentru a le vedea toată lumea.
Dealerul de Caribbean Stud va întoarce cărțile fiecărui jucător ca să vadă dacă aceștia le au mai mari decât casa. Dacă un jucător are cărți mai mari decât casa, atunci acesta va fi plătit conform pariului pus. Dacă jucătorul are cărți mai mici dacât casa, atunci acesta va piere pariul și suma depusă la început.